Mr. Vanja Vos

Advocaat familie- en jeugdrecht

Mr. Vanja Vos

Vanja Vos heeft rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Sinds 2001 is zij advocaat en heeft zich sindsdien gespecialiseerd op het gebied van het familie- en jeugdrecht. Naast advocaat is Vanja Vos ook bijzondere curator. Als bijzondere curator behartigt zij – op verzoek van de rechtbank – de belangen van kinderen.

Vanja Vos is lid van de Vereniging Jeugdrecht Advocaten Rotterdam en de Vereniging Sociale Advocatuur Nederland.

Mr. Vanja Vos is lid van de Orde van Advocaten. Mr. Vanja Vos heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten het rechtsgebied Personen- en Familierecht geregistreerd. Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit rechtsgebied. 

w

Mediation

Voor zaken die geschikt zijn voor mediation werkt Vanja Vos nauw samen met Wendy den Ouden van “Den Ouden Mediation” te Maasland. Wendy is een ervaren MfN Register (family) mediator die bemiddelt bij scheiding en conflict. Met mediation lossen partijen een geschil op onder begeleiding van een onafhankelijk bemiddelaar, de mediator.

Ga naar de website

Overige rechtshulp

Binnen hetzelfde kantoorpand is werkzaam advocaat mr. E.R. van Dijk- Lopes Lima. Zij kan u bijstaan in zaken betreffende het arbeidsrecht, sociale zekerheid, strafrecht, huurrecht, belastingrecht en bestuursrecht.

Ga naar de website